Dwaalspoor
Dwaalspoor
Dwaalspoor

Dwaalspoor

Wanneer haar man om het leven komt tijdens de zomervakantie, denkt de politie aan een tragisch ongeval. Maar Silvia weet dat dat niet waar is...

Samenvatting

Tijdens een vakantie in het Zwarte Woud komt zakenman Vincent Mulder om het leven bij het mountainbiken. In eerste instantie wordt het afgedaan als een tragisch ongeval, maar als vlak bij de plek des onheils een dode vrouw wordt gevonden met verwondingen die lijken op die van Vincent, begint de politie te twijfelen. Helemaal als een getuige beweert dat hij zijn vrouw Silvia op die plek heeft gezien. Terwijl boze tongen beweren dat Silvia baat heeft bij Vincents dood, blijft ze bij hoog en bij laag volhouden dat ze onschuldig is.
Om erachter te komen wat er met Vincent is gebeurd, roept Silvia de hulp in van juriste Lauren Martens. Samen gaan ze op onderzoek uit.

 

Dwaalspoor gaat verder waar Zomeravond ophoudt… maar kan uiteraard ook los gelezen worden.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400514126
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s):
Prijs: 10,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 13-07-2021

Specificaties

ISBN: 9789044933192
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s):
Prijs: 5,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 13-07-2021

Specificaties

ISBN: 9789046175453
NUR: 332
Type: Luisterboek
Auteur(s):
Prijs: 7,99
Duur: 5 uur en 12 minuten
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 16-07-2021
Dwaalspoor
Dwaalspoor
Dwaalspoor
Paperback:
10,99
E-book:
5,99

Leesfragment

Het is vroeg in de ochtend als Silvia Mulder na een onrustige nacht wakker wordt in een leeg bed. Op de gang hoort ze haar man Vincent zachtjes praten. Ze trekt haar slaapmasker van haar gezicht, gaat rechtop zitten en rekt zich geeuwend uit. Vincent is altijd meer een ochtendmens geweest dan zij. Uit automatisme pakt ze het doosje pijnstillers dat op haar nachtkastje ligt, en ze neemt een pil met het restje water in haar glas. Haar mond vertrekt van de bittere smaak die de paracetamol achterlaat. Ze wordt tegenwoordig vaker met hoofdpijn wakker dan zonder. Te veel zorgen aan haar hoofd, te veel gedoe. Ook Vincent heeft er last van. Hij is nerveuzer dan ooit en zonder een ‘pammetje voor de nacht’ doet hij geen oog dicht. Zelf heeft ze de oxazepam tot nu toe gemeden. Als je eenmaal begint met die troep kom je er niet zo makkelijk meer vanaf. Bovendien wil ze helder blijven. Ze heeft al zo vaak tegen Vincent gezegd dat hij met die sufmakers moet stoppen, maar ze krijgt altijd hetzelfde antwoord. Hij heeft die dingen nu gewoon even nodig om deze periode door te komen. Als alles is geregeld, stopt hij ermee. ‘Beloofd.’ Ze moet het nog zien, want er is altijd wel wat; altijd wel een excuus, altijd wel weer ‘een periode’ die doorgekomen moet worden. Om even op adem te komen, zijn ze voor twee weken in Titisee-Neustadt. Al tien jaar hebben ze hier een tweede huis en genieten ze van de mooie omgeving van het Zwarte Woud. De rust die ze in Groningen soms missen, heerst hier volop.

Gerelateerde artikelen