De Suzanne Vermeer-Zomerweken

Doe je weer mee?

Vanaf 21 juli t/m 18 augustus vinden de jaarlijkse Suzanne Vermeer-zomerweken plaats.
5 weken lang, op de Suzanne Vermeer fanpage op Facebook, starten we elke dinsdagochtend met een leuke (win)actie! De hoofdprijs is de goed gevulde strandtas die je aan het eind van de weken kunt winnen. Hoe je deze kunt winnen? Verzamel de verschillende letters die elke week in de actiepost gedeeld worden. Vorm daarmee na afloop van de Suzanne Vermeer-zomerweken een woord, stuur het in en wie weet raad jij het winnende woord én ben je een van de twee winnaars van de zomerse strandtas! Maar in de tussentijd maak je elke week ook kans op andere mooie prijzen. Doe je mee? Hou de Facebookpagina dan in de gaten!

De spelregels:

  • Elke dinsdag, vanaf 21 juli, zal er een vraag/actie geplaatst worden op Facebook. Meedoen kan t/m de zondag daarop.
  • In de post op dinsdag zal naast de actie ook 1 of meerdere letters gegeven worden die je moet verzamelen om uiteindelijk het winnende woord te kunnen maken. De letters komen in willekeurige volgorde. Je moet aan het eind van de Suzanne Vermeer-zomerweken het woord zelf nog vormen van de gevonden letters. Dit woord kun je vanaf 19 t/m 23 augustus hier op deze pagina insturen.
  • Elke maandag zullen de winnaars van de weekacties bekendgemaakt worden.
  • De actievoorwaarden zijn hier te lezen.
***
Weet jij welk land er wordt bedoeld?

Vul je antwoord hier in én maak kans op een van de 5 exemplaren van een zomerthriller van Suzanne Vermeer die zich afspeelt in dit vakantieland. Reageren kan t/m 9 augustus 2020.

    Ik begrijp dat ik me op ieder gewenst moment kan uitschrijven van deze e-mail nieuwsbrief. Wilt u meer weten over hoe Suzanne Vermeer omgaat met uw persoonsgegevens? Lees onze Privacy Statement en Cookie Statement voor meer informatie

Meer nieuws

Alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van Suzanne Vermeer! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!