Suzanne Vermeer tipt

De Suzanne Vermeer-vakantiethrillers allemaal uit of gewoon toe aan even iets anders? #suzannevermeertipt

Tijd om te ontsnappen… Met ‘Droomvakantie’ van Sarah Morgenthaler! Toen Graham Barnett zijn eetcafé de Tourist Trap noemde, was dat bedoeld als grapje. In de eindeloze stroom van toeristen valt Zoey Caldwell op. Wanneer een goede daad haar Grahams leven in schiet, ontdekt ze dat er meer is aan deze knorrige local dan ze kon vermoeden… Lees hier alvast het eerste hoofdstuk!

De Redwood Ridge-serie van Kelly Moran
Heerlijke romance, verslavend lekkere feelgood: de Redwood Ridge-serie is dé #1 guilty pleasure van dit moment! Ontmoet de drie dierenartsen om verliefd op te worden.
Meer informatie over deze fijne romans is hier te vinden!

De vakantie van Caroline Hulse
Twee exen, hun dochter, én hun nieuwe partners. Voor het eerst met zijn allen op vakantie, dat kan alleen maar misgaan… Liane Moriarty meet De Luizenmoeder: scherp, grappig en heerlijk ongemakkelijk! Lees hier alvast de eerste hoofdstukken van De vakantie!

Negen volmaakte vreemden van Liane Moriarty
Kunnen tien dagen in een wellnessresort je leven voorgoed veranderen? Negen gasten komen hier snel genoeg achter… Heb jij deze roman van de auteur van de bestseller Grote kleine leugens en Het geheim van mijn man al gelezen? Begin direct!

Artikelen over nieuws