Suzanne Vermeer tipt

De Suzanne Vermeer-vakantiethrillers allemaal uit of gewoon toe aan even iets anders? #suzannevermeertipt

Zonneschijn, inspiratie, humor en een heel groot hart… een serie om nooit genoeg van te krijgen!

De Redwood Ridge-serie van Kelly Moran is onweerstaanbare feelgood met meer diepgang dan je van dit soort verhalen misschien zou verwachten. De karakters zijn stuk voor stuk geweldig, het verhaal zit goed in elkaar en vanwege de heerlijke schrijfstijl kan je niet stoppen met lezen. Droom weg met deze heerlijke romance en verslavende feelgood: een complete serie met maar liefst vijf romans die zich allemaal afspelen in het pittoreske stadje Redwood Ridge. We nemen alle lezers graag mee naar de bergen van Oregon… Lees meer.

De Moose Springs-serie is op en top feelgood. Dompel je onder in de heerlijke wereld van een klein stadje in de bergen en voel je welkom in Moose Springs, Alaska! Deze drie romans van Sarah Morgenthaler bieden een onweerstaanbare mix van romantiek, humor, small-town sfeer en heel veel prachtige natuur om naar te (willen) ontsnappen. Je volgt drie – los te lezen – boeken lang verschillende personages en hun verhalen, wat zorgt voor herkenning en een gevoel van thuiskomen. Uiteraard is er ruimte voor een flinke portie romantiek, maar ook is dit een erg geestig geschreven serie boeken, met een aantal hele bijzondere bijrollen, zoals die van een verliefde eland… Laat je meevoeren naar de bergen van Alaska en geniet van deze lieve, vrolijke traktatie! Lees meer.

De romans van Suzanne Allain zijn heerlijke Regency romances, waarin haar liefde voor de boeken Jane Austen duidelijk merkbaar is. Niet alleen zijn Mr Malcolms lijst en Miss Lattimore’s brief ontzettend fijne romantische verhalen waarin de fonkelende balzalen, geestige dialogen, uiteenlopende personages, de charmante, sterke heldin én de onweerstaanbare held een rol spelen – ook krijg je een inkijkje in de maatschappij van deze periode, waarin toch wel heel verschillende verwachtingen bestonden van vrouwen dan van mannen, en waarin iemands afkomst en rijkdom onlosmakelijk verbonden waren met hun plek in de maatschappij. Allain weet een levendig beeld te schetsen van deze tot de verbeelding sprekende periode, die de laatste tijd weer extra populair is vanwege series als Bridgerton. Kun je geen genoeg krijgen van Regency romance, dompel jezelf dan onder in het negentiende-eeuwse Londen en leef mee met Mr Malcolm en Miss Lattimore!

De vakantie van Caroline Hulse
Twee exen, hun dochter, én hun nieuwe partners. Voor het eerst met zijn allen op vakantie, dat kan alleen maar misgaan… Liane Moriarty meet De Luizenmoeder: scherp, grappig en heerlijk ongemakkelijk! Lees hier alvast de eerste hoofdstukken van De vakantie!

Artikelen over nieuws