Suzanne Vermeer tipt

De Suzanne Vermeer-vakantiethrillers allemaal uit of gewoon toe aan even iets anders? #suzannevermeertipt

Een meeslepende roman over het leven, de liefde, over rivaliteit – en de leugens die we elkaar en onszelf vertellen…

Kersverse moeder Poppy moet zich staande houden in Amsterdam-Zuid, waar de moedermaffia heerst en alles perfect lijkt. Maar niets is minder waar… Als Poppy na haar wereldreis dolverliefd én zwanger bij chef-kok Alex in Amsterdam-Zuid komt wonen, blijken daar eigen regels te gelden. De wereld van schone schijn, botox, roddels en rijkdom staat ver af van haar vrije, spirituele opvoeding.

Na de geboorte van hun zoontje Wolf is de roze kraamwolk ver te zoeken en verandert Zuid in een mijnenveld waar de moedermaffia heerst en altijd meekijkt. Ondertussen komt het liefdadigheidsevenement van het jaar waarbij Alex een belangrijke rol heeft steeds dichterbij. Zal Poppy zich staande houden? Direct beginnen in Zuid-moeders breken niet.

Zonneschijn, inspiratie, humor en een heel groot hart… een serie om nooit genoeg van te krijgen! De Redwood Ridge-serie van Kelly Moran is onweerstaanbare feelgood met meer diepgang dan je van dit soort verhalen misschien zou verwachten. De karakters zijn stuk voor stuk geweldig, het verhaal zit goed in elkaar en vanwege de heerlijke schrijfstijl kan je niet stoppen met lezen. Droom weg met deze heerlijke romance en verslavende feelgood: een complete serie met maar liefst zes romans die zich allemaal afspelen in het pittoreske stadje Redwood Ridge. We nemen alle lezers graag mee naar de bergen van Oregon… Lees meer.

Vallen en opstaan is een hartverwarmend verhaal over het zoeken naar kracht en over het vinden van de magie in simpele dingen. Beth houdt nooit lang iets vol. Ze heeft meer baantjes en relaties versleten dan ze durft te tellen en ze slaapt nog altijd in haar oude kamertje, bij haar ouders dus. Dan, op een doodgewone ochtend, verandert alles. Een onvoorstelbare tragedie zet Beths leven op zijn kop wanneer zij totaal onverwacht de kinderen van haar zus onder haar hoede krijgt: tiener Polly en peuter Ted. Met hulp van haar beste vriend Jory en haar aandoenlijke, eenzame buurman Albert ontdekt Beth dat ze deze keer zal slagen, ook al is het met keihard vallen en opstaan. Lees hier de eerste hoofdstukken!

Artikelen over nieuws