Heerlijk ontspannen met de Veluwse Bron en Suzanne Vermeer

Waar kan je beter ontspannen dan bij een wellnessresort? Bij een welnessresort met een spannende thriller van Suzanne Vermeer natuurlijk! Op onze Facebookpagina geven we de komende weken 5 prijzenpakketten weg met daarin 2 toegangskaarten voor de Veluwse Bron en een boek van Suzanne Vermeer naar keuze.

De Veluwse Bron ligt in de mooie Veluwse natuur van Emst, een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het wellnessresort ligt op een groot landgoed aan een prachtig meer en biedt ruimte aan de mooiste wellnessfaciliteiten, waaronder een Oosters badhuis met hamam, een gletsjergrot en verschillende sauna’s en baden.

Hoe doe je mee? Like de Facebookpagina van de Veluwse Bron en laat ons weten waarom jij toe bent aan een dagje ontspannen. Wie weet mag jij dan binnenkort een hele dag ontspannen met een Suzanne Vermeer-thriller bij de sauna’s, hamams en baden van de Veluwse Bron!

Deze actie is inmiddels helaas afgelopen, de winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Gerelateerde artikelen

De Suzanne Vermeer-zomerweken!

Let op! Vanaf volgende week maandag starten de Suzanne Vermeer-zomerweken weer! Zes weken lang iedere week op Facebook een leuke actie. Doe je mee? Hou dan de Suzanne Vermeer pagina op Facebook in de gaten!

Lees meer
Nieuws

Deel je favoriete leesplek!

Deel je favoriete Suzanne Vermeer leestip en maak kans op een spannende roman, getipt door Suzanne Vermeer. Meedoen kan nog tot 6 januari 2017.

Lees meer
Nieuws

Maak kans op ‘Lawinegevaar’

Doe nu mee aan de winactie op Damespraatjes.nl. En maak kans op een van de exemplaren van het nieuwe boek van Suzanne Vermeer.

Lees meer
Nieuws