Dwaalspoor genomineerd voor de NS Publieksprijs 2022

Dwaalspoor van Suzanne Vermeer is genomineerd voor de NS Publieksprijs, de grootste publieksprijs voor boeken in Nederland. Het nieuws werd eerder op de avond bekendgemaakt bij EenVandaag. De nominaties bestaan uit de zes bestverkochte boeken van het afgelopen jaar. Het winnende boek mag zich Boek van het Jaar noemen. Van 19 oktober tot en met 16 november kan er gestemd worden via deze link.

Steven Maat, uitgever A.W. Bruna Uitgevers: ‘Er is geen belangrijkere prijs voor Suzanne Vermeer dan een publieksprijs. De lezers en trouwe fans hebben ervoor gezorgd dat we nu voor de derde keer genomineerd zijn, daar zijn we enorm trots op!’

Suzanne Vermeer is de bestverkopende Nederlandse thrillerauteur van dit moment. Vermeer debuteerde in 2006 met All-inclusive, dat direct een bestseller werd. Sindsdien verschijnt er elk jaar een zomerthriller, later kwamen daar ook winterthrillers bij. Intussen zijn er meer dan dertig titels verschenen, waarvan meer dan 3,5 miljoen exemplaren zijn verkocht. Alle titels van Vermeer zijn in de bestsellerlijst verschenen en twee titels werden eerder genomineerd voor de NS Publieksprijs; Cruise in 2009 en Noorderlicht in 2012.

Gerelateerde artikelen

Suzanne Vermeer tipt

De Suzanne Vermeer-vakantiethrillers allemaal uit of gewoon toe aan even…

Lees meer
Nieuws

Stem op ZOMERAVOND!

De zomerthriller Zomeravond is genomineerd voor de Storytel Awards 2021…

Lees meer
Nieuws